Trouwen

Hotel Waalwijk is officieel trouwlocatie

De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk onvergetelijk zijn. Daar mag een mooie trouwlocatie natuurlijk niet aan ontbreken. Daarom viert u uw huwelijk bij Hotel Waalwijk. Ook uw huwelijksvoltrekking kan bij ons plaatsvinden. Als u besluit uw feest bij ons te vieren, krijgt u een gratis overnachting aangeboden op onze suite, inclusief ontbijt op bed voor 2 personen.

champagne scampi feest Hotel Waalwijk champagne scampi feest Hotel Waalwijk champagne scampi feest Hotel Waalwijk

Feesten met DJ in Aubergine

Sinds 2 jaar is ****Hotel Waalwijk officieel een erkende trouwlocatie voor uw bruiloft. Zo kunt u uw ceremonie met de ambtenaar laten plaatsvinden op ons beschutte tuinterras. Aansluitend kunt u bijvoorbeeld dineren in de Tuinzaal. Uw feestavond in Restaurant Aubergine, bijvoorbeeld met een DJ, maakt uw mooie huwelijksdag compleet.

Vele mogelijkheden

Besluit u uw huwelijksfeest bij hotel Waalwijk**** te vieren, dan kunt u exclusiviteit krijgen voor uw bruiloft. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Wij bieden u tevens een gratis * overnachtingsarrangement aan voor 2 personen. Inclusief een feestelijke fles gekoelde prosecco op uw kamer en in de ochtend ontbijt op bed. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? vraag onze brochure aan of download deze nu al hieronder. Of maak vrijblijvend een afspraak. Al onze zaalhuurprijzen zijn inbegrepen in het feest, alleen voor een feest in  Aubergine vragen wij een minimale omzetgarantie van € 3000,00 en een zaalhuur van € 750,00.

Handige downloads

 

Huwelijkskalender Hotel Waalwijk