Hotelkamers

Van harte welkom

Om te reserveren kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier. Natuurlijk kunt u ook even bellen of een e-mail sturen. Wij helpen u met plezier verder en verwelkomen u graag in ons fijne hotel.

Hotelkamers

In onze hotelkamers ontbreekt het u aan niets. De kamers zijn uitgerust met toilet, douche en haardroger. U kunt er als u wilt uw eigen koffie of thee zetten. Daarnaast beschikt u over een moderne flatscreen televisie met video-on-demand, radio, cd box en internet op tv. Verder kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Luxe hotelkamer

De luxe kamers zijn 8 m2 groter dan de standaardkamers en beschikken - behalve over een aparte douche en toilet - ook over een ligbad. Tevens is een minibar aanwezig. De overige voorzieningen bestaan uit een koffie- en theefaciliteit,  een flatscreen televisie met video-on-demand, radio, cd box en internet op tv. Verder kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Themakamer

Thema-hotelkamer met kingsize bed, badkamer met toilet en regendouche, haardroger, een koffie- en theefaciliteit, een flatscreen televisie met video-on-demand radio, cd box en internet op tv. Verder kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Huisdieren zijn bij Hotel Waalwijk helaas niet toegestaan